Brohuset søger cater/smørrebrødsjomfru til 2020 sæsonen.

En typisk dag i Brohusets køkken indebærer produktion af: boller, brød, kager, smørrebrød, sandwich og lette retter. Hos os tager maden udgangspunkt i den skønne bornholmske natur, lokale råvarer og en god portion kærlighed til det vi laver. Din arbejdsplads bliver ved en af Danmarks mest profilerede turistattraktioner i prisvindende arkitektur og vores gæster kommer fra det meste af verden.

 

Den rigtige kandidat taler nordisk, kan arbejde selvstændigt og vil hovedsageligt stå for produktionen af smørrebrød og sandwich, samt salg i caféen. Vi arbejder på tværs af faggrænserne og alle giver en hånd med, når det behøves.

 

Du skal:

– Være kvalitetsbevidst, ambitiøs og ansvarsfuld
– Trives med at arbejde i et miljø med et til tider højt tempo
– Bevare det store overblik, men også have sans for detaljen
– Være servicemindet og smilende i samspillet med kollegaer og gæster
– Opretholde en høj hygiejnestandard, der lever op til Fødevarestyrelsens regler

 

Vi sætter pris på:

– Punktlighed
– Mødestabilitet
– Hvis du taler engelsk, tysk eller polsk
– Erfaring fra kantine, køkken eller restaurantbranchen
– Passion for den gode besøgsoplevelse og bæredygtig produktion

 

Vi tilbyder:

– En hverdag ved en af Danmarks største turistattraktioner i nyt køkken
– Uformelt og rart miljø. Vi skriver ikke bare, at vi er en familie – vi er vitterligt en familie

 

Arbejdstid:

25 timer om ugen. Oftest vil arbejdstiden ligge mellem 8:00 – 19:00 i både hverdage og weekender – dette tilrettelægger vi sammen så det giver mening.

Vi inviterer løbende til samtaler og sæsonen starter 1. juni 2020 og slutter 15. september 2020

 

Ansøgning:

Send din ansøgning eller yderligere spørgsmål til centerleder Jette Jensen på hammershus@kadeau.dk eller tlf. 51 23 67 52.