Der er kun adgang til ruinerne af Hammershus gennem Brohuset i vores åbningstid. Ruinen er tilgængelig 24 timer i døgnet, året rundt, via stien fra Langebjergvej / Slotslyngvej.

 

Parkering

Der opkræves 30 kr for 6 timers parkering og der er plads til ca 300 biler. Man skal betale for parkering fra lørdagen før Palmesøndag til og med efterårsferien. Det er gratis at parkere udenfor denne periode. Indtægterne fra parkeringen betaler for den løbende restaurering af ruinen, driften af besøgscenteret og sikrer, at det er gratis at se udstillingen.

Har du klager eller spørgsmål skal du dig henvende dig til ParkZone, som driver betalingsparkeringen på telefon +45 70 25 26 96 Du kan finde mere info om kontrolafgifter og kontaktinfo på: parkzone.dk/kontakt

Der kan parkeres gratis på p-pladserne ved Hammersholm/Moseløkken, ved Opalsøen og ved Hammerhavn. Den mindre busparkeringsplads (P2) er kun for busser og handicapparkering, som er gratis. 

Offentlig transport

Du kan benytte BAT’s busser, hvis du vil besøge Brohuset eller Hammershus borgruin. Busserne kører i timedrift og standser tæt på indgangen. Du kan også tage cyklen med på alle BAT’s busser på Bornholm mod et ekstra tillæg.

Se, hvilken bus du skal tage og hvad prisen er hos BAT.dk 

Cykler

Cykler skal parkeres ved den store parkeringsplads eller på den særlige cykelparkeringsplads ved busholdepladsen. Cykler må ikke medbringes på eller i Brohuset eller på ruinen.

Adresse

Brohuset ved Hammershus
Slotslyngvej 9
3770 Allinge, Bornholm, Denmark

kontakt@brohusethammershus.dk